Ongekend rendement met een slimme thuisbatterij

Help met uw thuisbatterij het energienet in balans te houden en zet de volgende stap in de energietransitie.

Onbalansmarkt

Behaal een slim rendement door met uw thuisbatterij te handelen

Op de automatische piloot geld verdienen door het net te helpen stabiliseren. TenneT beloond bedrijven en nu ook consumenten met een royale vergoeding als zij hun batterij beschikbaar stellen voor de onbalansmarkt. Hiermee kan een thuisbatterij een bijzonder hoog rendement behalen en is deze binnen gemiddeld 6 jaar terug te verdienen.
Pak deze kans, breng het netwerk in balans
Onbalans (dus rendement) blijft stijgen
Terugverdientijd: gemiddeld 6 jaar
BTW-teruggave in de meeste gevallen mogelijk

De volgende schakel in de energietransitie

Nederland heeft een overschot aan duurzame energie vanuit zonnepanelen en windmolens. Uw thuisbatterij zorgt voor stabiliteit in het net waardoor de energietransitie voort kan gaan.

Het beste rendement met onze slimme batterij

De slimme Gateway van NextEnergy zorgt ervoor dat de batterij volledig automatisch voor u handelt. Gedurende de dag zorgt deze voor het optimale rendement.

Slim, veilig en een strak design: Huawei Luna S1 Batterij

Voor het handelen op de onbalansmarkt werken wij met de Huawei batterij. 15 jaar garantie, een modern design en voorzien van verschillende veiligheid features. Onze keuze voor het beste systeem

Live volgen wat uw batterij doet

Inzage wanneer de batterij laadt, ontlaadt of handelt op de onbalansmarkt. In één oog opslag zien wat de batterij voor u verdiend heeft in de NextEnergy app.

Door de slimme software en hardware van NextEnergy krijgt u totale inzage in uw energie verbruik.

Hoe uw thuisbatterij handelt →
iPhone mockup

Nieuw design, nieuwe features

De Huawei Luna heeft een design upgrade gekregen. Het moderne design zorgt ervoor dat deze in de meeste ruimtes goed tot zijn recht komt. Liever niet binnenshuis? De Huawei Luna S1 batterij kan ook buiten geplaatst worden!

15 jaar productgarantie

In tegenstelling tot concurrerende batterijen biedt Huawei 15 jaar garantie aan op de Luna S1 batterij. Zo bent u verzekerd dat ook wanneer u de thuisbatterij heeft terugverdiend u er nog lang van kunt profiteren.

Onze keuze om te handelen

Door de lange garanties, hoge input/output en een hoog aantal laadcycli zien wij de Huawei Luna batterij als de beste optie om te handelen op de onbalansmarkt.

Super geschikt voor appartementen

Slim handelen met de thuisbatterij kan ook zonder zonnepanelen. Daarom is deze batterij geschikt voor appartementen, woningen met rieten daken en zelfs huurwoningen.

Uw thuisbatterij in 6 jaar terugverdiend

Niet alleen slim met energie omgaan, maar er ook nog aan verdienen. Onze thuisbatterijen, in combinatie met een dynamisch energiecontract van NextEnergy, zorgen ervoor dat u kunt handelen op verschillende energiemarkten. Hierdoor krijgt de thuisbatterij een verdienmodel, jaarlijks rendement en goed in te schatten terugverdientijd.
NextEnergy Gateway

Een slimme thuisbatterij door de NextEnergy Gateway

De NextEnergy Gateway zorgt ervoor dat de thuisbatterij slim wordt. Dit kleine kastje maakt handelen op de verschillende energiemarkten mogelijk en is geprogrammeerd om continu het beste rendement voor u te behalen.

In de app van NextEnergy kunt u meekijken wat de status is van uw batterij en wat u die dag bespaart of zelfs verdiend hebt.
Dynamische energie van NextEnergy

Meekijken hoe uw batterij het hoogste rendement behaalt, Live in de NextEnergy app.

Onze samenwerking met NextEnergy zorgt ervoor dat u volledig automatisch kunt handelen op de onbalansmarkt en Day-Ahead markt.

NextEnergy's missie is om Nederland slim met energie te laten omgaan. Met hun dynamische energiecontract, de Gateway en een thuisbatterij is deze missie te realiseren.

Wij zijn enorm blij met deze samenwerking en hopen dat iedereen in Nederland de komende jaren ook slim met energie omgaat.
App NextEnergy
Hoe werkt het precies

Uw thuisbatterij zoekt continu naar het beste rendement, volledig automatisch.

Mockup

De batterij met goedkope tarieven laden

Wilt u besparen op energiekosten, zelfs als de zon onder is? Met onze slimme batterij geniet u altijd van goedkope stroom uit bijvoorbeeld windenergie.
Mockup

Piekmomenten op het energienet helpen stabiliseren

Door slim energie te gebruiken tijdens piekmomenten, verminderen we overbelasting en zorgen we voor een efficiënter netwerk.
Mockup

Eigen groene stroom opslaan vanuit de zonnepanelen

Sla uw eigen groene stroom op en gebruik het wanneer u het nodig hebt. Zo bespaart u kosten en geniet u altijd van duurzame energie, zelfs als de zon niet schijnt.
Mockup

Backup stroom wanneer het stroom uitvalt

Bij de Huawei Luna batterij kan optioneel een back-up voorziening geplaatst worden. Met deze back-up voorziening bent u verzekerd van energie, zelfs tijdens een stroomuitval.
Prijzen en rendement

Huawei Luna S1 batterij, geoptimaliseerd om te handelen

Het plaatsen van een thuisbatterij is en blijft altijd maatwerk. Vraag een offerte aan en we nemen uw persoonlijke situatie door.

Instapmodel

Luna S1 7 kWh
7 kWh opslagcapaciteit
3.6 kW Hybride Omvormer
Geschatte opbrengst: €650 p.j.
Inclusief installatie
15 jaar garantie
BTW-teruggave mogelijk
Kies deze batterij →

Hoogste rendement

Luna S1 21 kWh
21 kWh opslagcapaciteit
10 kW Hybride Omvormer
Geschatte opbrengst: €1.872 p.j.
Inclusief installatie
15 jaar garantie
BTW-teruggave mogelijk
Huawei Luna S1 thuisbatterij
Kies deze batterij →
Thuisbatterij

Veelgestelde vragen

Omdat handelen op de onbalansmarkt een nieuw concept is snappen wij dat er veel vragen over zijn. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.
Wat kost een thuisbatterij? 
Dit is afhankelijk van de grootte van de batterij en waar u deze wilt hebben staan. Een ruime indicatie is tussen €6.000 en €12.000 als we kijken naar onze meest verkochte modellen voor particulieren. Grotere batterijen of batterijen waarbij maatwerk nodig is kunt u beter op aanvraag doen. Onze adviseurs staan u graag tet woord.
Moet ik overstappen naar NextEnergy om te handelen?
Ja, in ieder geval om te kunnen handelen op de onbalansmarkt. Er zijn momenteel weinig partijen die dit kunnen aanbieden aan particulieren. De NextEnergy Gateway in combinatie met hun dynamische energiecontract zorgt tevens voor het beste rendement voor de thuisbatterij.

Tot slot zijn dynamische energiecontracten wat ons betreft de toekomst. Kijk voor meer informatie op de website van NextEnergy.
Kan ik de thuisbatterij ook inzetten voor eigen gebruik? 
Het zal voorkomen dat u zonne-energie afkomstig van uw zonnepanelen opslaat en later die avond/nacht weer verbruikt. Echter zal de thuisbatterij altijd het hoogste rendement voor u proberen te halen. Dit kan betekenen dat zelfs wanneer uw zonnepanelen veel zonne-energie opwekken de batterij er voor kiest om op te laden met goedkope (negatieve) stroom vanuit het net.
Moet ik zonnepanelen hebben?
Nee, u hoeft niet perse zonnepanelen te hebben. Het enige wat noodzakelijk is, is het dynamische energiecontract van NextEnergy en de Gateway die zij bieden (en uiteraard een thuisbatterij).
Kan ik in termijnen betalen? 
U kunt bij ons niet in termijnen betalen, wel sturen wij de factuur pas wanneer alles werkend bij u thuis is geïnstalleerd. U zou de batterij wel kunnen laten financieren doormiddel van een duurzame lening. Wij informeren u hier graag over tijdens een adviesgesprek.
Avatar photoAvatar photoAvatar photo

Staat uw vraag er niet tussen? 

Wij staan klaar om u te helpen, neem contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.

Een stap dichter bij de toekomst met een slimme thuisbatterij

Zet de volgende stap in de energietransitie en help het energienet stabiliseren met een thuisbatterij.