Wat? Zonnepanelen van Qilowatt! 

Zonnepanelen blijven een interessante investering, ook wanneer de salderingsregeling vanaf 2027 ten einde komt.

De vuistregel nu is om de zonnepanelen aan te sluiten op uw energieverbruik en op de momenten wanneer u energie afneemt. Tijdens de dakscan zullen wij u hier volledig in adviseren en weet u direct waar u aan toe bent.
iPhone mockup
Credit card mockups

Binnen 4 weken geïnstalleerd

Na digitaal akkoord op de offerte installeren onze monteurs binnen 4 weken de zonnepanelen op uw dak. In die 4 weken komen wij altijd langs voor een technische schouw.

Stichting Garantiefonds Zon & Energie

Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Zon & Energie (SGZE). Zo bent u verzekerd over uw aankoop en weet u dat u zonder zorgen lang kunt profiteren van uw zonnepanelen.

Advies op maat, persoonlijk contact en scherpe prijzen

Wij zijn een modern bedrijf met ouderwetse normen en waarden. Wij brengen advies uit op basis van uw situatie en de huidige trends en sturen u een marktconforme offerte toe.
Qilowatt zonnepanelen - Slim met Energie

Uw zonnepanelen specialist

Met een groot klantenbestand, zowel particulier als zakelijk, zijn wij ervan overtuigd dat wij ook uw zonnepanelen wensen kunnen realiseren.

Financiering mogelijk

Zonnepanelen kopen zonder eigen spaargeld in te leggen? Wij helpen u graag met de financiering voor uw zonnepanelen. Vraag uw adviseur naar de voorwaarden.

Jarenlange ervaring

Ons team is al jaren actief in de verduurzamingsbranche. Onze expertise zorgt ervoor dat u zonder zorgen kunt profiteren van alle voordelen die groene energie te bieden heeft.
Zonnepanelen zonder eigen spaargeld

Profiteer van alle voordelen van zonne-energie, voor een vast bedrag per maand

Met een duurzame lening begint u binnen no-time met het opwekken van uw eigen groene energie. Onze adviseurs leggen het u graag uit tijdens een adviesgesprek.

Zonnepanelen voor een vast bedrag per maand

In de meeste gevallen is de winst vanuit de zonnepanelen hoger dan de maandelijkse aflossing.

Direct eigenaar van de nieuwe zonnepanelen

De zonnepanelen zijn direct van u, zo profiteert u van alle voordelen van groene energie.
Support

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op, onze specialisten staan u graag te woord.
Waar moet ik opletten als ik zonnepanelen aanschaf? 
Bij de aanschaf van zonnepanelen moet u letten op de efficiëntie en het vermogen van de panelen, evenals de kwaliteit en de garantietermijnen. Het is belangrijk om een erkende en gecertificeerde installateur te kiezen. Raadpleeg onafhankelijke reviews om een weloverwogen keuze te maken. Informeer ook naar de berekening omtrent de terugverdientijd van uw investering op basis van uw energieverbruik en de huidige energieprijzen en eventuele terugleverkosten.
Hebben zonnepanelen nog wel nut in 2024?
Ja, zonnepanelen hebben nog steeds nut. Ze blijven een effectieve manier om duurzame energie op te wekken, kosten te besparen op energierekeningen, en bijdragen aan de vermindering van CO2-uitstoot. Bovendien worden zonnepanelen steeds efficiënter en betaalbaarder.
Hoe zit het nou precies met de salderingsregeling?
De salderingsregeling houdt in dat u de stroom die je met zonnepanelen teruglevert aan het net, mag verrekenen met de stroom die ju afneemt. In Nederland wordt deze regeling vanaf 2027 beëindigt.
Hoe zit het met de terugleververgoeding?
De terugleververgoeding is de vergoeding die u betaald voor de stroom die u met uw zonnepanelen teruglevert aan het net. De hoogte van de terugleververgoeding verschilt per energieleverancier, deze ligt gemiddeld rond de €0,10 per kWh. Binnen de salderingsregeling wordt deze vergoeding 1 op 1 verrekend met de prijs die u anders zou krijgen. Afhankelijk van welke leverancier u heeft ligt de prijs nu gemiddeld rond de €0,28 per kWh, ná verrekening met de terugleververgoeding krijgt u dus nog altijd gemiddeld €0,18 per kWh terug.
Wat voor soort panelen verkopen jullie? 
Wat verkopen uitsluitend Tier 1 zonnepanelen. Een Tier 1 zonnepaneel is een paneel van een fabrikant die financieel stabiel is, een sterke reputatie heeft, geavanceerde technologie gebruikt en grootschalige productiecapaciteiten heeft. Deze panelen komen van bedrijven met een bewezen trackrecord en worden beschouwd als betrouwbaar en van hoge kwaliteit.
Kan ik een batterij aansluiten op mijn bestaande zonnepanelen?
Ja, u kunt een batterij aansluiten op uw bestaande zonnepanelen. Dit stelt u in staat om overtollige energie op te slaan voor later gebruik, bijvoorbeeld 's avonds of tijdens stroomuitval. Daarnaast is het ook mogelijk om met deze batterij deel te nemen aan de onbalansmarkt voor een ongekend rendement. Het is belangrijk om een compatibele batterij en omvormer te kiezen, Qilowatt Solutions helpt u bij het configureren hiervan.

Uw eigen groene stroom opwekken met zonnepanelen

Wij werken met een aanbod op maat, onze advieurs kijken met u mee en sturen aan de hand van uw persoonlijke situatie een aanbod toe.