Laat de zon voor u werken en start met uw eigen energie opwekken

De komende jaren kunnen we blijven salderen in Nederland
De nieuwste producten met aantrekkelijke prijzen
Vrijblijvende offerte met persoonlijk advies
Aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE)
Standaard 10 jaar installatiegarantie (Geen kosten bij service klussen)
Snel & vakkundig geïnstalleerd
Maatwerk voor u en uw woning
Ervaren monteurs

Direct persoonlijk contact en een offerte op maat

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte ontvangen.

Waar wilt u een offerte voor ontvangen?

Bedankt voor je aanvraag. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!
Oops! Er ging iets niet helemaal goed. Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Onze klanten aan het woord:

Lees hier de reviews die onze bestaande klanten hebben geschreven, daar gaan wij automatisch van stralen.
Een heel net bedrijf, vriendelijk, goed in de communicatie en montage. Korte lijntjes en behulpzaam als de panelen er later weer af/op moeten. Ook wanneer je per ongeluk eerst een aannemer eraan liet zitten die het niet goed krijgt, dat wordt gewoon netjes opgelost door Qilowatt.
Al vanaf het eerste moment liepen de contacten met de kantoormedewerkers zeer soepel. Duidelijke informatie en heldere antwoorden op mijn vragen. Op alle fronten werd er meegedacht wat betreft de installatie, als de prijs. Uit eigen beweging gaf men bijvoorbeeld aan dat de prijs van de zonnepanelen was gedaald ten opzichte van die, welke in de offerte was vermeld, en vervolgens naar beneden bijgesteld. Ook de installatie werd deskundig en vakbekwaam uitgevoerd. Complimenten aan het gehele bedrijf.
Offerte lag stuk lager (zelfde materialen), snelle en goede service, zeer klantvriendelijk. 1 kabel hebben ze op ons verzoek later nog anders geplaatst zonder extra kosten. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Een keurig en vriendelijk bedrijf die service geeft zelfs als je er niet om vraagt.
Vanaf het eerste telefoontje tot het plaatsen van de zonnepanelen houden ze zich aan de gemaakte afspraken.
Als je een vraag hebt of er is iets niet duidelijk, deze mensen nemen alle tijd om je het goed uit te leggen.
De monteurs waren netjes en snel.
Aan het eind lag er geen rommel meer van de gedane arbeid.
Ook werd er gelijk uitleg gegeven ivm omvormer/saldering.
Voor ons was dit een top keuze.
Vanaf het begin meedenkende mensen aan de telefoon. Snelle reactie op vragen via mail en telefoon, alle tijd om dingen uit te leggen. De installatie liep vlot, keurig netjes overleg als men tegen iets aan liep. Ze zijn aardig maar geregend tijdens de installatie en bleven even vriendelijk en hebben netjes alles weer opgeruimd, zelfs mijn plantjes stonden weer op de plek ­čśë
Recent zonnepanelen via Qilowatt laten installeren. Prima service  door vakmensen. Helaas leverde de omvormer te weinig wattage. Hierover contact opgenomen met Qilowatt. Die erkende het probleem (fabrieksfout) ondernam direct actie en 1 1/2 later kwamen ze een nieuwe omvormer installeren. Dat is pas service.
Fijn bedrijf! Nette prijs, alle afspraken en levering werden keurig en op tijd nagekomen en netjes geïnstalleerd. Aanrader.
Uitstekend bedrijf. Zijn de afspraken goed nagekomen en hebben zelfs voor een scherpe prijs mijn oude panelen van het dak gehaald. Kan niet anders dan dit bedrijf aanbevelen!
Vanaf het eerste contact tot aan het installeren niks anders dan lof. Uiterst vriendelijk en vakkundige monteurs en alles wordt helder uitgelegd. Maxime bedankt. Er wordt keurig netjes gewerkt en nemen de tijd om alle vragen te beantwoorden.De panelen zijn mooi gelegd en alles werkt naar behoren.Super bedankt Qilowatt Solutions. Wij zijn zeer tevreden. Een echte aanrader dit bedrijf .
Vanaf het eerste gesprek c.q. offerte en de plaatsing van de panelen zeer tevreden. Alle medewerkers die ik gesproken heb zijn deskundig en erg vriendelijk. De monteurs zijn vakkundig kortom 100% tevreden.
Goede service en uiterst correct! Hebben zelfs meer WP geplaatst dan de afgesproken in de offerte zonder meerprijs. Ben zeer tevreden!
Qilowatt Solutions monteurs aan de deur

Alles wat u moet weten over de installatie

Wij snappen dat u vragen heeft over de installatie. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we voor u de meest gestelde vragen vastgelegd. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 
Qilowatt Solutions monteurs aan de deur

Over ons

Wij willen ons steentje bijdragen aan een betere en duurzamere toekomst. Met onze specialisten zetten wij ons dagelijks in om Nederland te helpen verduurzamen. Wilt u hier meer over lezen?