Laat de zon voor u werken en start met uw eigen energie opwekken

De komende jaren kunnen we blijven salderen in Nederland
De nieuwste producten met aantrekkelijke prijzen
Vrijblijvende offerte met persoonlijk advies
Aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE)
Standaard 10 jaar installatiegarantie (Geen kosten bij service klussen)
Snel & vakkundig geïnstalleerd
Maatwerk voor u en uw woning
Ervaren monteurs

Direct persoonlijk contact en een offerte op maat

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte ontvangen.

Waar wilt u een offerte voor ontvangen?

Bedankt voor je aanvraag. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!
Oops! Er ging iets niet helemaal goed. Herlaad de pagina en probeer het opnieuw.

Onze klanten aan het woord:

Lees hier de reviews die onze bestaande klanten hebben geschreven, daar gaan wij automatisch van stralen.
Deze mannendoen wat ze zeggen! Qilowatt heeft vanaf offerte tot aan de uitvoer alles conform de afspraken geleverd.
Dit bedrijf is een voorbeeld van goede service en snelle, duidelijke communicatie. Wat een verademing, alles in 1 keer goed.
Google Reviews logo
Ferry
Via Trustpilot
De mensen van qilowatt hebben zeer zorgvuldig site inspecties gedaan en dan de passende installatie hier geplaatst. Alle afspraken precies nagekomenIn 1 keer alles goed geïnstalleerd zonder fouten ( dat is best bijzonder in deze tijden waar vakmanschap vaak ver te zoeken is). Wij zijn blij met de installatie
Google Reviews logo
Wessel
Via Trustpilot
Goede service en uiterst correct! Hebben zelfs meer WP geplaatst dan de afgesproken in de offerte zonder meerprijs. Ben zeer tevreden!
Google Reviews logo
Marcel
Via Google Reviews
Keurig nette snelle installatie van 28 panelen, goede aansturing en werkuitvoering. Goed klantcontact en een leuk ingespeeld team. Nazorg, facturering, garantie, goede prijs, goede materialen. Kortom alles werkt en is te volgen. Complimenten voor medewerkers en directie.
Trustpilot logo
E.J. Mol
Via Trustpilot
Vanaf het begin meedenkende mensen aan de telefoon. Snelle reactie op vragen via mail en telefoon, alle tijd om dingen uit te leggen. De installatie liep vlot, keurig netjes overleg als men tegen iets aan liep. Ze zijn aardig maar geregend tijdens de installatie en bleven even vriendelijk en hebben netjes alles weer opgeruimd, zelfs mijn plantjes stonden weer op de plek 😉
Google Reviews logo
Kniest
Via Trustpilot
Recent zonnepanelen via Qilowatt laten installeren. Prima service  door vakmensen. Helaas leverde de omvormer te weinig wattage. Hierover contact opgenomen met Qilowatt. Die erkende het probleem (fabrieksfout) ondernam direct actie en 1 1/2 later kwamen ze een nieuwe omvormer installeren. Dat is pas service.
R. Klatten
Via Google Reviews
Fijn bedrijf! Nette prijs, alle afspraken en levering werden keurig en op tijd nagekomen en netjes geïnstalleerd. Aanrader.
Rick
Via Google Reviews
Uitstekend bedrijf. Zijn de afspraken goed nagekomen en hebben zelfs voor een scherpe prijs mijn oude panelen van het dak gehaald. Kan niet anders dan dit bedrijf aanbevelen!
Marcel
Via Trustpilot
Na een lange selectie dit bedrijf geselecteerd. Ik was wat onzeker omdat er zo weinig recensies waren, maar deelname waarborgfonds en ook InstallQ gaven de doorslag. Geen spijt van gehad: goede prijs, prima contacten gehad, afspraken netjes nagekomen en tegenvallers goed opgelost.
Ryan
Via Trustpilot
Fijn telefonisch contact gehad met Nick, heeft me alles duidelijk uitgelegd. De offerte was ook goedkoper dan die van andere partijen.Erg fijn dat ze ook nog komen schouwen voor de installatie. Dit bleek namelijk nog best wel een ding te zijn bij andere partijen die dit liever allemaal online doen.
Peter
Via Trustpilot
Goed voortraject, heldere offerte, afspraken worden goed nagekomen. Installatie prima verlopen. Prettige mensen. Al met al; enorm tevreden
Hans
Via Trustpilot
Qilowatt Solutions monteurs aan de deur

Alles wat u moet weten over de installatie

Wij snappen dat u vragen heeft over de installatie. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we voor u de meest gestelde vragen vastgelegd.
Qilowatt Solutions monteurs

Ontmoet onze experts

Wij willen ons steentje bijdragen aan een betere en duurzamere toekomst. Met onze specialisten zetten wij ons dagelijks in om Nederland te helpen verduurzamen. Wilt u hier meer over lezen?